Névjegy

Rólunk:

Petofi_1848

Gyerekkorom óta vonzanak a régi tárgyak. 1989-ben a BÁV-nál végeztem, mint becsüs. Az ott megszerzett tapasztalat és ismeretségi kör birtokában indítottam el vállalkozásomat 1992-ben. Használtcikk és antik tárgyak felvásárlásával, adás-vételével kezdtem el foglalkozni. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám egyben a hobbim is.

Az elmúlt húsz évben tovább bővült partnereim száma. Magyar, olasz, osztrák, német, cseh… gyűjtőkkel kerültem kapcsolatba, így minden darabnak a legmegfelelőbb helyet tudom megtalálni. Ezért is tudok mindig versenyképes árat ajánlani a hozzám fordulóknak.

Forduljon hozzám bizalommal ha antik, régi, retró tárgyait szeretné eladni. Várom telefonhívását vagy e-mailjét.

Keresek megvételre állapottól függetlenül: bútor, csillár, ékszer, festmény, régi gyerekjáték, dísztárgy, vitrintárgy, ezüstnemű, szobor, műszaki régiség, papírrégiség, reklámtárgy, szőnyeg, kerámia, porcelán, könyv és minden mást ami régi vagy különleges.

ezüst lepke

Tevékenységi kör

Megvételre keresek használt, antik bútorokat, porcelánokat, festményeket, szőnyeget, dísztárgyakat, bizsut. Ezüst gyertyatartót, tálcát, cukordobozt, étkészletet, hiányosat,  csak egy-egy darabot is. Csillárt fából, fémből, üvegből kortól, állapottól függetlenül. Szobrokat bármilyen anyagból napjainkig. Kiemelten érdekelnek magyar szobrászok századfordulós alkotásai. Szőnyeget szakadt, hibás állapotban is vásárolok. Reklámtárgyakat, zománctáblát hibásan is megvásárolom. Régi antik gyerekjátékokat a 80-as évekig. Festményeket szakadt, hibás állapotban is napjainkig. Csak keretet rossz állapotban is. Továbbá műszaki régiségeket, iránytű, földgömb, fényképező, mikroszkóp, távcső stb.
Keresek antik papírrégiséget, könyvet, képeslapot, plakátot, iratokat.
Hagyatékot felvásárolok, vállalom lakások, házak teljes kiürítését, lomtalanítását.

Hívjon bizalommal bármilyen kérdéssel.

Rólunk

Galériánk sikerét szakembereink, művészettörténészek, műtárgybecsüsök és restaurátorok felkészültsége, hozzáértő, megbízható munkája szavatolja.

A nálunk kapható tárgyak nem csak az Antik korszakot idézik, hanem ugyanúgy fellelhetőek a retro 60-70-es évek lakberendezési tárgyai is.

Elérhetőségeink

HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAP
IS HÍVHAT!

Mobil: 06 30 705 0505
Email: antikbolt.hu@gmail.com

KISZÁLLÁS és ÁRAJÁNLAT TÉTEL minden esetben DÍJTALAN!

Keress minket a Facebookon is